Willkommen

Càmping Vall de Ribes

 

Camping Vall de Ribes befindet sich am Rande von Ribes de Freser gelegen, auf einem Hügel mit herrlichem Blick auf die Pyrenäen. In fünf Minuten haben wir die Menschen und den Bahnhof von Ribes-Vila cremallera de la Vall de Núria. Wenn Sie sich für eine bessere Luftqualität und Umwelt so leise wie möglich suchen, denken Sie daran Camping gibt keine Straße in der Nähe ist. Darüber hinaus am Fuße des Camping finden Sie Segadell einer der drei Flüsse, die durch die Stadt Ribes de Freser passieren.

La situació geogràfica del nostre càmping dins de la Vall de Ribes (Pirineu Oriental), és immillorable i fa del paratge, un indret idoni per a realitzar tot tipus d’activitats: excursions de muntanya de diversos nivells, diferents tipus d’esports, visites culturals, degustacions gastronòmiques típiques de la zona i moltes coses més. En definitiva, estar en connexió amb la naturalesa i tot allò que se’n pugui esdevenir. A la Vall de Ribes, us podreu endinsar en la natura salvatge dels Pirineus gironins i gaudir d’una experiència única, sigui sols o acompanyats amb els vostres.

Som un càmping familiar, tranquil, petit i en constant creixement i renovació. Per desconnectar és ideal, i a més al nostre càmping et trobaràs com a casa, gaudim de molt bon ambient i serenor. Aquí sempre mirem d’ajudar als nostres visitants en tot el que faci falta, ja sigui per assumptes pràctics de l’estada, per visites que es vulguin realitzar a l’entorn o qualsevol cosa que se’n derivi. Ens trobem al Ripollès, comarca coneguda per la seva excel·lent geografia, fauna i flora, qualitat gastronòmica i amb notables exponents de l’art romànic.

Els distints tipus d’allotjaments i serveis dels quals disposem al Càmping Vall de Ribes us permetran gaudir al màxim tant de l’estança com de l’experiència. Comptem amb bungalous de fusta amb dues habitacions, una d’elles a les golfes. Mòbil home de 2 i 3 habitacions, tots totalment equipats i confortables. Àrea d’autocaravanes i parcel·les d’acampada de 70-80 m², amb connexió d’internet, electricitat, aigua i il·luminació per poder passejar a la nit i en mig de la muntanya.

Aktualität

noch mehr