AGB

mit um profitieren von les Vorteile Vorschlag Camping Vall de Ribes. bitte zu lesen vorsichtig diese Bedingungen. diese Bedingungen dies ist Regierungs ein les Aufenthalte Camping und sind gültig auf Moment wenn dies ist stellt in Rennen Buchungsanfrage. die Tatsache, Buch estada, tenir un contracte fixe o mensual, o llogar una parcel·la al càmping, impliziert die Einhaltung voll unsere Bedingungen.

ALLGEMEINE BEDINGUNGEN

der Zeitplan Empfang Camping ist 9h und i de 14h 16h ein 20h en temporada extra i estiu, la resta de l’any és de 9h a 13h i de 16h a 18h. überprüfen im können realisiere verlassen von der 16h und überprüfen out vor les 11h. Um eine der Eintrag Ausfahrt nach Geschäftsschluss etabliert. konsultieren Empfang Camping.

El telèfon està operatiu dins d’aquest anteriorment esmentat rang horari, per emergències es pot trucar en qualsevol moment. Per qualsevol altra cosa que no sigui urgència, trucar dins l’horari establert a recepció. Al Whatsapp no es respon en temps real.

El client es compromet a deixar el bungalou, mòbil home o parcel·la tal i com l’ha trobat en quan a neteja i ordre i a llençar les escombreries a la deixalleria del càmping (al costat de la recepció.) En el moment del check in o entrada, el client abonarà l’estada i a més un import de 50€ en concepte de fiança i independent al total de l’import de l’estada i si no compleix amb els termes i les condicions i/o amb la normativa que s’entrega a l’entrada o check in, el càmping Vall de Ribes penalitzarà a l’usuari del càmping sense tornar-li la finaça o/i fins i tot, en casos de desperfectes greus o incidències extraordinàries, el Càmping Vall de Ribes es reserva el dret de penalitzar amb un cost superior al de la fiança inicial.

En cas de voler formalitzar la sol·licitud de reserva mitjançant una transferència, el plaç màxim és de 3 dies. A partir del quart dia, i a falta de formalització o el que és el mateix, d’ingrès de la bestreta, queda automàticament anulada dita sol·licitud se reserva.

El client es comproment a estar informat dels seus drets i deures, recomanem que es llegeixin les nostres FAQS.

Es demana al client col·laboració per mantenir el càmping net.

Està prohibit circular a més de 10km/h dins del recinte del càmping.

És necessari informar dels canvis en l’estada o de les visites a la recepció.

der Campingplatz römisch offen das ganze Jahr.

La piscina és descoberta i només s’habilita als estius.

Camping erlaubt gossos, aber kann nicht eintreten innerhalb Camping Gebäude. Els Hunde werden verknüpfe jederzeit Eigentümer werden d’encarregar-se de les seves defecacions und Schaden puguin ocasionar.

No es pot fer foc al càmping exceptuant les zones habilitades.

das Restaurant geschlossen Sonntagabend und Montag zur Ruhe setmanal. També tanca dos cops l’any per vacances en temporada baixa (màxim 15dies.)

A l'Interieur Zentrum Camping und obligatorisch halten rigoros Schweigen zwischen les 23:00h und les 7:00h. Al càmping no es pot accedir amb el vehícle dins d’aquest rang horari, si entreu després de les 23h. s’ha de deixar el vehícle al pàrking exterior.

No es realitzen canvis d’habitatges al check in o entrada.

La sala de jocs està lligada a l’horari de la recepció. Els jocs com el futbolí, billar, joc d’aire, etc. tenen un cost de 0’50€ o 1 €. El pim pom és gratuït.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVES

Totes les cancel·lacions es poden dur a terme fins 15 dies abans del dia reservat exceptuant la temporada extra. En cas de no disposar d’aquest temps i si l’anul·lació no ens ha donat pèrdues, es guarda per a una nova estada dins d’un plaç d’un mes i amb les mateixes condicions.

RÜCKKEHR UND RÜCKERSTATTUNG

Totes les bestretes de les reserves cancel·lades dins de la data límit establida en la cancel·lació de reserves seran retornades dins d’un període màxim de dues setmanes. No retornem bestretes en temporada extra (Agost, Setmana Santa i Cap d’Any), mirar fulletó dels Preus i Temporades.

SICHERHEIT UND ZUM SCHUTZ DER BEDARF

Tots els cobraments es realitzen a través d’una passarel·la de pagament segura Redsys.

ENVIAMENTS, PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DATES

En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i el seu reglament, Càmping Vall de Ribes els informa que les seves dades personals seran tractades i incorporades als nostres sistemes informàtics i documentals, dels quals és titular aquesta empresa. Si volen, poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei, adreçant un escrit amb la fotocòpia del DNI a Càmping Vall de Ribes, Ctra. de Pardines km 0,5 17534 – RIBES DE FRESER (Girona) oder per E-Mail info@campingvallderibes.com

Diese Nachricht wurde ausschließlich an den Empfänger gerichtet und enthält privilegierte und vertrauliche Informationen. Wenn Sie diese Nachricht irrtümlich erhalten, benachrichtigen Sie uns bitte umgehend per Antwort E-Mail oder per Telefon 972 72 88 20 und zu dessen Beseitigung gehen.