Camping in the Pyrenees

Acampada a la Vall de Ribes

 

IMPORTANT: Only online bookings are accepted. -or can be booked by phone.

 

El càmping Vall de Ribes has an extensive camping area organized in terraces or plots.

Les plots can have electricity and are about 70-80 m².

Com que el nostre càmping es troba a dalt d’un turó, les vistes són immillorables. La carretera ens queda a sota, de manera que els pocs cotxes que hi passen no se senten.

We have showers, toilets, sinks for washing dishes, washing machine, dryer, barbecues, drinking fountains, playground area, pool and restaurant.

The telephone customer service is available within hours of the reception: 09’00h. a 14’00h. i de 16’00h. a 20’00h.

14’00h. a 16’00h reception closes.

You can check prices here: IMPORTANT: Only online bookings are accepted.

You might also read our Terms & Conditions and any questions our FAQS

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

Camping in:

Our services for parcels varies depending on usage and the length of the room:

A few-day plots.

Seasonal stay plots.

Plots or wide areas to scout camp or similar in separate areas.