Bungalous i Mòbil Home

Bungalows and Mobile Home, rustic or apartment?

 

Camping Vall de Ribes we have various types of rooms Bungalous i Mòbil Home. Each of these two models of dwellings provides a different mood and warmth, depends on how you are and the type of experience you would like to live recommend one or the other.

Els bungalous són habitatges totalment de fusta, aspecte que genera un ambient rústic i acollidor. Distrets i confortables si ets dels que t’agrada un entorn natural i divertit, és el que millor s’adaptarà a les teves necessitats. Les principals diferències entre els dos models de bungalou dels que disposem, rauen en les vistes i les comoditats. El bungalow Puigmal a lot more and enjoy better views. It also has direct access to the vehicle and has a covered terrace. only bungalow Taga pet.

The bungalows are spread over two floors, the attic access it via a wooden staircase and is recommended for smaller and smaller after six years, if your children are under the age recommended is better that you choose a mobile home because the apartment is distributed in a single height.

Els mòbil home facilities are more sophisticated mood, an atmosphere that facilitates appearance younger and easier. Convenient and practical, if you are someone who prefer a more elegant and spacious, is without doubt the best adapted to your needs and inclinations. Some mòbil home accept pets.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.