Bungalow Taga, Bungalows Pyrenees

Bungalow Pyrenees

 

If you plan to rent a bungalow in the Pyrenees, the Bungalou taga is a very good option. Fully wooden outdoor terrace offers excellent views of the Vall de Ribes. Being on a hill, which enjoys views are spectacular. The road we have below, so that the few cars that go there do not feel. Ideal for those who want to go to La Vall de Nuria, walking or rack railway, the Hacking or puigmal.

It has central heating, kitchen, double room, TV, sofa bed, bathroom with shower and a loft with two single beds. Bungalows are three blankets – one for each llit-, four pillows and pillowcases. If more than 4 people have come to bring blankets and pillows for extras.

Unlike the bungalow PuigmalThe bungalow Taga pet. Dogs must be on a leash and must withdraw their excretions.

In the kitchen you will find basic equipment of glasses, cups, cutlery, plates, a pot, a pan, a case, scissors, amanidera, colander, matches, coffee oroley, etc. More complex appliances as a toaster or blender, etc., do not find. We also have a basic cleaning kit for about two days.

Tot el referent a higiene personal corre a compte vostre. Tot i així disposeu de dues unitats de paper higiènic per si us n’oblideu en entrar.

Capacity: Ideal family (2-4 people). Remember that hotels have no sheets or towels (you can take home or rented at reception € 5 / bed set and 2 € / towel). Check-in is guaranteed at 16h.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

 

 

Bungalow Pyrenees

Compta amb una petita parcel·la per als nens, animals de companyia i per estendre la roba. Gaudeix d’una zona de pàrquing, barbacoa comunitària i de vistes excel·lents.

Bungalow Taga admitted to a pet, please specify when booking.