Mobile Home, mobile home Pyrenees

Mobile home Pyrenees

 

Els mòbil home disposen d’una àmplia terrassa exterior de fusta i coberta, accés directe per als vehícles i pàrquing al costat mateix de l’habitacle, calefacció, 2 o 3 habitacions, cuina equipada, TV, sofà-llit i bany amb dutxa. En estar dalt d’un turó, les vistes de les quals gaudeix són espectaculars i la carretera queda tant a baix que els pocs cotxes que hi passen no se senten. Idoni per tots els que vulguin anar a La Vall de Núria, caminant o amb el Tren Cremallera, al Taga o al Puigmal.

Alguns admeten mascotes. S’ha de dir a l’hora de realitzar la reserva. Els gossos han d’anar lligats i s’han de retirar les seves excrecions.

A la cuina trobareu un equipament bàsic de gots, tasses, coberts, plats, una olla, una paella, un caso, tisores, amanidera, colador, mistos, microones, cafetera oroley, etc. El forn no funciona. Electrodomèstics més complexes com torradora o batidora, etc, no els trobareu. També disposeu d’un kit bàsic de neteja per a uns dos dies i mantes, coixins i coixineres netes per als llits que hi hagin, si veniu més persones heu de portar mantes i coixins per als extres.

Capacity: Ideal family or groups (2-4-6 pers.) Recordeu que els allotjaments no disposen de llençols o tovalloles, (ho podeu portar de casa o llogar a recepció per 5 €/joc de llit i 2 €/tovallola). L’hora d’entrada garantida és a les 16h.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

Space and comfort

Els mòbil home accommodation is comfortable and spacious with 2 or 3 bedrooms.
We have several models and all rooms are on the ground floor.

It has a small plot for children, pets and drying. Enjoy a barbecue joint and excellent views.

Some supported mobile home a pet, please specify when booking.