Mobile Home, mobile home Pyrenees

Mobile home Pyrenees

 

Els mòbil home has a large outdoor terrace and wooden deck, direct access to vehicles and parking right next to the cockpit, heating, 2 or 3 bedrooms, kitchen, TV, sofa bed and bathroom with shower. Being on a hill, the views of which enjoy spectacular and the road is so low that few cars that passed not feel. Ideal for those who want to go to La Vall de Nuria, walking or rack railway at Taga or Puigmal.

Some Pet.

A la cuina trobareu un equipament bàsic de gots, tasses, coberts, plats, olles, paelles, tisores, amanidera, colador, mistos, microones, cafetera oroley, etc. Electrodomèstics més complexes com torradora o batidora, etc, no els trobareu. També disposeu d’un kit bàsic de neteja per a uns dos dies i mantes, coixins i coixineres netes.

Capacity: Ideal family or groups (2-4-6 pers.) Remember that hotels have no sheets or towels (you can take home or rented at reception € 5 / bed set and 2 € / towel). We guarantee entry to 16h, but if the house is clean because you do happen as soon as possible.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

Space and comfort

Els mòbil home accommodation is comfortable and spacious with 2 or 3 bedrooms.
We have several models and all rooms are on the ground floor.

It has a small plot for children, pets and drying. Enjoy a barbecue joint and excellent views.

Some supported mobile home a pet, please specify when booking.