Acampada en el Pirineo

Acampada a la Vall de Ribes

 

El càmping Vall de Ribes goza de una extensa zona de acampada organizada en terrazas o parcelas.

Les parcelas pueden tener conexión eléctrica y son de unos 70-80 m².

Com que el nostre càmping es troba a dalt d’un turó, les vistes són immillorables. La carretera ens queda a sota, de manera que els pocs cotxes que hi passen no se senten.

Disponemos de duchas, lavabos, fregaderos para lavar vajilla, lavadora, secadora, barbacoas, fuentes de agua potable, zona de parque infantil, piscina comunitaria y restaurante.

No se realizan reservas de acampada por qué tenemos disponibilidad, pero si quieres venir las 3 primeras semanas de agosto, Finlandia de julio o algún puente fuerte de verano como San Juan, y desea quedarse más tranquilos, puede llamar un día antes de venir para conocer la ocupación. El resto de días, no hay que llamar. El teléfono de atención al cliente está disponible dentro del horario de la recepción: 09’00h. un 14’00h. i de 16’00h. un 20’00h.

De 14’00h. un 16’00h la recepción cierra.

Pueden consultar los precios aquí: Precios_Acampada

También le recomendamos leer nuestros Términos y Condiciones y para cualquier duda nuestras las preguntas más frecuentes

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

Acampada en:

Nuestros servicios para las parcelas varían en función del uso y de la longitud de la estancia:

Parcelas de estancia por días.

Parcelas de estancia de temporada.

Parcelas o espacios para acampada de grupos scouts o similares en zonas separadas.