Autocaravanas y furgonetas

Autocaravanes i furgonetes. Atura’t al Pirineu

 

El camping Vall de Ribes dispone de una zona especial pensada para autocaravanas y furgonetas a la entrada del camping.

Com que el nostre càmping es troba a dalt d’un turó, les vistes són immillorables. La carretera ens queda a sota, de manera que els pocs cotxes que hi passen no se senten.

Disponemos de toma de agua potable para las autocaravanas y lugar especial para las aguas grises, inodoro químico, duchas, inodoros, fregaderos para lavar vajilla, lavadora, secadora, barbacoas, fuentes de agua potable, zona de parque infantil, piscina comunitaria y restaurante.

No se realizan reservas de acampada, pero si quiere quedarse más tranquilos, puede llamar un día antes venir para conocer la ocupación. El teléfono de atención al cliente está disponible dentro del horario de la recepción: 09'00h. a 14'00h. y de 16'00h. a 20'00h. De 14'00h. a 16'00h la recepción cierra.

Pueden consultar los precios aquí: Precios_Acampada

También le recomendamos leer nuestros Términos y Condiciones y para cualquier duda nuestras las preguntas más frecuentes

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

Estancia y Pernoctación

Parcelas niveladas con gravilla y hierba, cerca del edificio de servicios.

La zona dispone de:
– Toma de agua potable.
– Desagüe de aguas grises y WC químico.
– Conexión eléctrica.

Precios especiales de pernoctación.