Bungalous i Mòbil Home

Bungalows y Móvil Hombre, más rústico o de apartamento?

 

En el Camping Vall de Ribes disponemos de varios tipos de estancias Bungalous i Mòbil Home. Cada uno de estos dos modelos de habitáculos proporciona un estado de ánimo y calor diferentes, depende de cómo seas y del tipo de experiencia que te gustaría vivir, te recomendamos el uno o el otro.

Els bungalous són habitatges totalment de fusta, aspecte que genera un ambient rústic i acollidor. Distrets i confortables si ets dels que t’agrada un entorn natural i divertit, és el que millor s’adaptarà a les teves necessitats. Les principals diferències entre els dos models de bungalou dels que disposem, rauen en les vistes i les comoditats. El Bungalow Puigmal es más arriba y disfruta de mejores vistas. También tiene acceso directo con el vehículo y tiene la terraza cubierta. sólo el Bungalow Taga acepta mascotas.

Los bungalows están distribuidos en dos alturas, en el desván se accede a través de unas escaleras de madera y está recomendado para pequeños y pequeñas de partir de seis años, si su canalla tiene menos de la edad recomendada es mejor que opte por un móvil hombre, ya que el apartamento está distribuido en una sola altura.

Els mòbil home son instalaciones de talante más sofisticado, apariencia que facilita una atmósfera más joven y fácil. Cómodo y práctico, si eres de los que prefieren un ambiente más elegante y amplio, es sin lugar a dudas, el que mejor se adaptará a tus inclinaciones y exigencias. algunos mòbil home aceptan mascotas.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.