Bungalow Puigmal, bungalow en el Pirineo

Bungalow en el Pirineo

 

Si ha pensado en alquilar un bungalow en el Pirineo con todas las comodidades, el Bungalow Puigmal es la mejor opción. Completamente de madera, con una terraza exterior cubierta, acceso y parking para el coche junto al bungalow y excelentes vistas al Valle de Ribes. Al estar sobre una colina, las vistas de las que disfruta espectaculares. La carretera nos queda debajo, por lo que los pocos coches que pasan no se sienten. Idóneo para todos los que quieran ir a La Vall de Núria, caminando o con el Tren Cremallera, al Taga o al Puigmal.

Dispone de calefacción central, cocina equipada, habitación de matrimonio, TV, sofá cama, baño con ducha y buhardilla con dos camas individuales.
Al contrario que el Bungalow Taga, El bungalow Puigmal no admite mascotas.

A la cuina trobareu un equipament bàsic de microones, gots, tasses, coberts, plats, olles, paelles, tisores, amanidera, colador, mistos, cafetera oroley, etc. Electrodomèstics més complexes com torradora o batidora, etc, no els trobareu. També disposeu d’un kit bàsic de neteja per a uns dos dies i mantes, coixins i coixineres netes.

Capacidad: Ideal familia (2-4 pers). Recuerde que los alojamientos no disponen de sábanas o toallas, (lo puede traer de casa o alquilar en recepción por 5 € / juego de cama y 2 € / toalla). Nosotros garantizamos la entrada a las 16h, pero si la vivienda ya está nieto le hacemos pasar lo antes posible.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

 

Las mejores vistas

Situat a la zona més alta del càmping, des del bungalou Puigmal es gaudeixen de les millors vistes. Té la terrassa coberta per a poder disfrutar a l’aire lliure sense renunciar-hi en cas de pluja i per a una major comoditat, un pàrquing per al cotxe just al costat mateix de l’habitatge.

Al bungalow Puigmal no se admiten mascotas.