Móvil Hombre, móvil hombre en el Pirineo

Móvil hombre en el Pirineo

 

Els mòbil home disponen de una amplia terraza exterior de madera y cubierta, acceso directo para los vehículos y parking al lado del habitáculo, calefacción, 2 o 3 habitaciones, cocina equipada, TV, sofá cama y baño con ducha. Al estar sobre una colina, las vistas de las que disfruta espectaculares y la carretera queda tanto abajo que los pocos coches que pasan no se sienten. Idóneo para todos los que quieran ir a La Vall de Núria, caminando o con el Tren Cremallera, al Taga o al Puigmal.

Algunos admiten mascotas.

A la cuina trobareu un equipament bàsic de gots, tasses, coberts, plats, olles, paelles, tisores, amanidera, colador, mistos, microones, cafetera oroley, etc. Electrodomèstics més complexes com torradora o batidora, etc, no els trobareu. També disposeu d’un kit bàsic de neteja per a uns dos dies i mantes, coixins i coixineres netes.

Capacidad: Ideal familia o grupos (2-4-6 pers). Recuerde que los alojamientos no disponen de sábanas o toallas, (lo puede traer de casa o alquilar en recepción por 5 € / juego de cama y 2 € / toalla). Nosotros garantizamos la entrada a las 16h, pero si la vivienda ya está nieto le hacemos pasar lo antes posible.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

Espacio y comodidad

Els mòbil home son alojamientos cómodos, espaciosos y con 2 o 3 habitaciones.
Disponemos de varios modelos y todas las habitaciones están en planta baja.

Cuenta con una pequeña parcela para los niños, animales de compañía y para tender la ropa. Disfruta de una barbacoa común y de vistas excelentes.

A algunos móvil hombre admite un animal doméstico, hay que indicarlo al hacer la reserva.