ONGI ETORRI

Càmping Vall de Ribes

Vall camping de Ribes da Ribes de Freser kanpoaldean dago, Pirinioen harrigarri aldiz muino baten gainean. bost minututan pertsona eta Ribes-Vila-geltokia trena behar dugu Kremailera Vall de Nuria. Gure kanpina horiek lasaitasuna absolutua bila ezin hobea da, kutsadura akustikoa eta airearen kalitatea bikaina da aske gara. Gainera, camping oinean dago Segadell hiru ibaietatik Ribes de Freser herrian pasatzen duten bat da.

La situació geogràfica del nostre càmping dins de la Vall de Ribes (Pirineu Oriental), és immillorable i fa del paratge, un indret idoni per a realitzar tot tipus d’activitats: excursions de muntanya de diversos nivells, diferents tipus d’esports, visites culturals, degustacions gastronòmiques típiques de la zona i en definitiva, tot allò que se’n pugui esdevenir en estar en connexió amb la naturalesa. A la Vall de Ribes, us podreu endinsar en la natura salvatge dels Pirineus gironins i gaudir d’una experiència única, sigui sols o acompanyats amb els vostres.

Som un càmping familiar, tranquil, petit i en constant creixement i renovació. Per desconnectar és ideal, a més al nostre càmping et trobaràs com a casa, gaudim de molt bon ambient i serenor. Aquí sempre mirem d’ajudar als nostres visitants en tot el que faci falta, ja sigui per assumptes pràctics de l’estada, per visites que es vulguin realitzar a l’entorn o qualsevol cosa que se’n derivi. Ens trobem al Ripollès, comarca coneguda per la seva excel·lent geografia, fauna i flora, qualitat gastronòmica i pels seus notables exponents d’art romànic.

Els distints tipus d’allotjaments i serveis dels quals disposem al Càmping Vall de Ribes us permetran gaudir al màxim tant de l’estança com de l’experiència. Comptem amb bungalous de fusta amb dues habitacions, una d’elles a les golfes. Mòbil home de 2 i 3 habitacions, tots confortables i totalment equipats. Àrea d’autocaravanes i parcel·les d’acampada tenen entre 70-80 m², amb connexió d’internet, electricitat, aigua i il·luminació per poder passejar a la nit i en mig de la muntanya.

 

Izen-ematea kodea 000154-KG turismoa

CARROHE S.L.

B-17141656

 

 

gaurkotasun

gehiago >>