Bungalow Taga, bungalow Pirinioetako

Bungalow Pirinioetako

 

Pirinioetan bungalow bat alokatu asmoa baduzu, Bungalou taga aukera oso ona da. Erabat egurrezko kanpoko terraza Vall de Ribes ikuspegi bikaina eskaintzen du. muino bat da, hau gozatzen bista ikusgarriak dira on izatea. errepidea azpitik izan dugu, beraz, gutxi autoak han joan dela ez sentitzen. La Vall de Nuria joateko, oinez egin nahi edo rack trenbidea, eta dutenentzat aproposa atzean edo Puigmal.

Disposa de calefacció central, cuina equipada, habitació de matrimoni, TV, sofà-llit, bany amb dutxa i golfes amb dos llits individuals. Als bungalous trobareu tres mantesuna per a cada llit-, quatre coixins i coixineres. Si veniu més de 4 persones heu de portar mantes i coixins per als extres.

ez bezala bungalow Puigmalbungalow Taga The maskota. Els gossos han d’anar lligats i s’han de retirar les seves excrecions.

A la cuina trobareu un equipament bàsic de gots, tasses, coberts, plats, una olla, una paella, un caso, tisores, amanidera, colador, mistos, cafetera oroley, etc. Electrodomèstics més complexes com torradora o batidora, etc, no els trobareu. També disposeu d’un kit bàsic de neteja per a uns dos dies.

higiene pertsonala buruzko guztia zure kontu doa. Oraindik ere bi komuneko papera unitateak ahaztuko sartzen bada.

Edukiera: Ideal familia (2-4 pertsona). Gogoratu hotelak duten orriak edo toalla no (etxera eraman ahal izango duzu, edo harrera € 5 / ohe multzo eta 2 € / toalla alokatzen). Check-in da 16h at bermatuta.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

 

 

Bungalow Pirinioetako

haurrak, maskotak eta lehortzeko lursail txiki bat du. Gozatu aparkalekua, komunetan barbakoa eta ikuspegi bikaina.

Bungalow Taga maskota bat onartu, zehaztu erreserba.