Mobile Home, mobile home Pirinioetako

Mobile home Pirinioetako

 

Els mòbil home a kanpoko terraza handi eta egurrezko bizkarreko, ibilgailuak eta aparkatzeko sarbide zuzena ondoan cockpit, berogailua, 2 edo 3 logela, sukaldea, telebista, sofa ohe eta dutxa bainugela ditu. muino baten gainean izatea, eta horrek ikuspegi gozatzeko ikusgarri eta errepidea hain txikia duten autoak gutxi gainditu ez sentitzen da. nahi duten La Vall de Nuria, oinez edo rack tren Taga edo Puigmal at joan dutenentzat aproposa.

Batzuk Pet.

A la cuina trobareu un equipament bàsic de gots, tasses, coberts, plats, olles, paelles, tisores, amanidera, colador, mistos, microones, cafetera oroley, etc. Electrodomèstics més complexes com torradora o batidora, etc, no els trobareu. També disposeu d’un kit bàsic de neteja per a uns dos dies i mantes, coixins i coixineres netes.

Edukiera: Ideal familia edo talde (2-4-6 pers.) Gogoratu hotelak duten orriak edo toalla no (etxean edo alokatutako hartu ahal izango duzu harrera € 5 / ohean ezarri eta 2 € / toalla at). 16h sarrera bermatzen dugu, baina etxean garbia da baduzu gertatuko ez delako, ahalik eta azkarren.

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

Lekua eta erosotasuna

Els mòbil home ostatua eroso eta zabal 2 edo 3 logelak da.
hainbat eredu ditugu, eta gela guztietan beheko solairuan dago.

haurrak, maskotak eta lehortzeko lursail txiki bat du. Gozatu barbakoa bateratua eta ikuspegi bikaina.

Batzuek onartzen mobile home maskota bat, zehaztu erreserba.