Baldintzak eta baldintzak

batera ordena onura les onurak proposatutako arabera Camping Vall de Ribes, mesedez irakurri behar arretaz baldintza horiek. horiek baldintza hau da gobernu a les egonaldietarako camping eta daude Baliozko on une denean hau da prozesua lasterketa erreserba eskaera. Izan ere, liburu estada, tenir un contracte fixe o mensual, o llogar una parcel·la al càmping, atxikimendua dakar osoa gure baldintzak.

En efectuar una reserva, s’accepten les següents condicions de contractació:
La reserva és personal i intransferible. La reserva queda confirmada una vegada rebuda la corresponent paga i senyal equivalent al 25% del valor de la reserva. La resta de l’import es farà efectiu en el moment de l’entrada.

Baldintza orokorrak

ordutegia harrera camping dago 9h eta i de 14h 16h a 20h en temporada extra i estiu, la resta de l’any és de 9h a 13h i de 16h a 18h. egiaztatu in ahal konturatu utzi of the 16h eta egiaztatu aurretik les 11h. bat egin ahal izateko sarreraren irteera ordu igaro ondoren ezarri, kontsultatu harrera camping.

El telèfon està operatiu dins d’aquest anteriorment esmentat rang horari, per emergències es pot trucar en qualsevol moment. Per qualsevol altra cosa que no sigui urgència, trucar dins l’horari establert a recepció. Al Whatsapp no es respon en temps real.

El client es compromet a deixar el bungalou, mòbil home o parcel·la tal i com l’ha trobat en quan a neteja i ordre i a llençar les escombreries a la deixalleria del càmping (al costat de la recepció.) En el moment del check in o entrada, el client abonarà l’estada i a més un import de 50€ en concepte de fiança i independent al total de l’import de l’estada i si no compleix amb els termes i les condicions i/o amb la normativa que s’entrega a l’entrada o check in, el càmping Vall de Ribes penalitzarà a l’usuari del càmping sense tornar-li la finaça o/i fins i tot, en casos de desperfectes greus o incidències extraordinàries, el Càmping Vall de Ribes es reserva el dret de penalitzar amb un cost superior al de la fiança inicial.

En cas de voler formalitzar la sol·licitud de reserva mitjançant una transferència, el plaç màxim és de 3 dies. A partir del quart dia, i a falta de formalització o el que és el mateix, d’ingrès de la bestreta, queda automàticament anulada dita sol·licitud se reserva.

El client es comproment a estar informat dels seus drets i deures, recomanem que es llegeixin les nostres Zalantzak.

Es demana al client col·laboració per mantenir el càmping net.

Està prohibit circular a més de 10km/h dins del recinte del càmping.

És necessari informar dels canvis en l’estada o de les visites a la recepció.

kanpinaren erromatarra open Urte guztian.

La piscina és descoberta i només s’habilita als estius.

camping onartzen gossos, baina ezin sartu barruan Camping eraikinak. Els txakurrak izango egon lotuta uneoro jabeak izango d’zaindu haien defekazioa eta kalteak puguin ocasionar.

No es pot fer foc al càmping exceptuant les zones habilitades.

jatetxera itxita dago Igande gaua eta astelehena atseden setmanal. També tanca dos cops l’any per vacances en temporada baixa (màxim 15dies.)

l'barruko A zentro camping eta derrigorrezkoa mantentzeko zorrotz isiltasun arteko les 23:00h eta les 7:00h. Al càmping no es pot accedir amb el vehícle dins d’aquest rang horari, si entreu després de les 23h. s’ha de deixar el vehícle al pàrking exterior.

No es realitzen canvis d’habitatges al check in o entrada.

La sala de jocs està lligada a l’horari de la recepció. Els jocs com el futbolí, billar, joc d’aire, etc. tenen un cost de 0’50€ o 1 €. El pim pom és gratuït.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVES:
Totes les anul·lacions s’han de fer per escrit a info@campingvallderibes.com i han de ser enviades des del correu electrònic que figura en la reserva. No s’accepten anul·lacions per telèfon.

En cas de no presentar-se/no show abans de les 22 h, la reserva serà cancel·lada si no hi ha avís previ i per escrit per part del client. En aquest cas, el Càmping es reserva el dret de revendre l’allotjament/parcel·la en qüestió.

Els dies no ocupats hauran de ser pagats segons les tarifes vigents. No hi haurà reemborsament en cas de retard en el dia d’arribada. En cas de deixar l’allotjament/parcel·la abans de la data prevista, no hi haurà devolució.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ ALLOTJAMENTS: Begiratu liburuxka Prezioak eta urtaroak.

CANCEL·LACIONS per a estades en bungalous i mobil homes en TEMPORADA MITJANA I ALTA
Retornem la paga i senyal si es cancel·la fins a 15 dies abans de la data d’entrada (subjecte a 50€ de despeses de cancel·lació) o la podem guardar per a una futura estada dins dels 6 mesos següents**.

Cancel·lacions amb menys de 15 dies d’avís, no hi haurà devolució.

COVID-19 : Amb justificant mèdic (per positiu en covid-19 o contacte estret de positiu), si es cancel·la fins a 48 hores abans de l’arribada, es guarda la paga i senyal (subjecte a 30 € de càrrecs de gestió) per a una futura estada (dins dels 6 mesos següents**) (prèvia presentació del justificant mèdic). Cancel·lacions amb menys de 48h pèrdua del 100% de la paga i senyal.

CANCEL·LACIONS per a estades en bungalous i mobil homes en TEMPORADA BAIXA
Anul·lació fins a 15 dies abans de la seva arribada, el seu dipòsit serà retornat (subjecte a 10 € de despeses de cancel·lació).

Anul·lacions entre 14 dies i fins a 8 dies abans de l’arribada, es guarda el 100% de la paga i senyal per a una futura estada dins dels 6 mesos següents**.

Cancel·lacions amb 7 o menys dies no hi haurà devolució.

COVID 19: Amb justificant mèdic per covid-19 (positiu o contacte de positiu), si es cancel·la fins a 48 hores abans de l’arribada, es guarda el 100% del dipòsit per a fer una estada en un futur (dins dels 6 mesos següents**) o es retorna la bestreta subjecte a 10 € de càrrecs de gestió (prèvia presentació del justificant mèdic). Anul·lacions posteriors no hi haurà devolució.

**Per a confirmar una reserva s’ha de pagar el 25% del total. Si ha guardat la seva paga i senyal per a una altra data i no suma el 25% del valor de la nova reserva ha de pagar la diferència per a confirmar-la. Consultar amb la recepció les dates no incloses per a futures estades.

 

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ per a estades en PARCEL·LES/ACAMPADA (vigent tot l’any):
Anul·lació fins a 15 dies abans de la seva arribada, el seu dipòsit li serà retornat.

Anul·lacions entre 14 dies i 5 dies abans de l’arribada, es guarda el 100% de la paga i senyal per a una futura estada dins d’1 mes*.

Cancel·lacions amb 4 o menys dies d’avís no hi haurà devolució.

*Consultar amb la recepció les dates no incloses per a futures estades.

Itzulia eta dirua itzultzea

Totes les bestretes de les reserves cancel·lades dins de la data límit establida en la cancel·lació de reserves seran retornades dins d’un període màxim de 15 dies posteriors a la data de la cancel·lació. Mirar fulletó dels Prezioak eta urtaroak.

Segurtasun eta babes erosleei

Tots els cobraments es realitzen a través d’una passarel·la de pagament segura Redsys.

ENVIAMENTS, PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DATES

En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i el seu reglament, Càmping Vall de Ribes els informa que les seves dades personals seran tractades i incorporades als nostres sistemes informàtics i documentals, dels quals és titular aquesta empresa. Si volen, poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei, adreçant un escrit amb la fotocòpia del DNI a Càmping Vall de Ribes, Ctra. de Pardines km 0,5 17534 – RIBES DE FRESER (Girona) edo e-mail bidez info@campingvallderibes.com

Aquest missatge va dirigit, de manera exclusiva, al seu destinatari, i conté informació confidencial i privilegiada. En cas de rebre aquest missatge per error, preguem que ens ho comuniqui de forma immediata mitjançant resposta per correu electrònic, o a través del telèfon 972 72 88 20, i procedeixi a la seva eliminació.