Baldintzak eta baldintzak

batera ordena onura les onurak proposatutako arabera Camping Vall de Ribes, mesedez irakurri behar arretaz baldintza horiek. horiek baldintza hau da gobernu a les egonaldietarako camping eta daude Baliozko on une denean hau da prozesua lasterketa erreserba eskaera. Izan ere, liburu estada, tenir un contracte fixe o mensual, o llogar una parcel·la al càmping, atxikimendua dakar osoa gure baldintzak.

Baldintza orokorrak

ordutegia harrera camping dago 9h eta i de 14h 16h a 20h en temporada extra i estiu, la resta de l’any és de 9h a 13h i de 16h a 18h. egiaztatu in ahal konturatu utzi of the 16h eta egiaztatu aurretik les 11h. bat egin ahal izateko sarreraren irteera ordu igaro ondoren ezarri, kontsultatu harrera camping.

El telèfon està operatiu dins d’aquest anteriorment esmentat rang horari, per emergències es pot trucar en qualsevol moment. Per qualsevol altra cosa que no sigui urgència, trucar dins l’horari establert a recepció. Al Whatsapp no es respon en temps real.

El client es compromet a deixar el bungalou, mòbil home o parcel·la tal i com l’ha trobat en quan a neteja i ordre i a llençar les escombreries a la deixalleria del càmping (al costat de la recepció.) En el moment del check in o entrada, el client abonarà l’estada i a més un import de 50€ en concepte de fiança i independent al total de l’import de l’estada i si no compleix amb els termes i les condicions i/o amb la normativa que s’entrega a l’entrada o check in, el càmping Vall de Ribes penalitzarà a l’usuari del càmping sense tornar-li la finaça o/i fins i tot, en casos de desperfectes greus o incidències extraordinàries, el Càmping Vall de Ribes es reserva el dret de penalitzar amb un cost superior al de la fiança inicial.

En cas de voler formalitzar la sol·licitud de reserva mitjançant una transferència, el plaç màxim és de 3 dies. A partir del quart dia, i a falta de formalització o el que és el mateix, d’ingrès de la bestreta, queda automàticament anulada dita sol·licitud se reserva.

El client es comproment a estar informat dels seus drets i deures, recomanem que es llegeixin les nostres Zalantzak.

Es demana al client col·laboració per mantenir el càmping net.

Està prohibit circular a més de 10km/h dins del recinte del càmping.

És necessari informar dels canvis en l’estada o de les visites a la recepció.

kanpinaren erromatarra open Urte guztian.

La piscina és descoberta i només s’habilita als estius.

camping onartzen gossos, baina ezin sartu barruan Camping eraikinak. Els txakurrak izango egon lotuta uneoro jabeak izango d’encarregar-se de les seves defecacions eta kalteak puguin ocasionar.

No es pot fer foc al càmping exceptuant les zones habilitades.

jatetxera itxita dago Igande gaua eta astelehena atseden setmanal. També tanca dos cops l’any per vacances en temporada baixa (màxim 15dies.)

l'barruko A zentro camping eta derrigorrezkoa mantentzeko zorrotz isiltasun arteko les 23:00h eta les 7:00h. Al càmping no es pot accedir amb el vehícle dins d’aquest rang horari, si entreu després de les 23h. s’ha de deixar el vehícle al pàrking exterior.

No es realitzen canvis d’habitatges al check in o entrada.

La sala de jocs està lligada a l’horari de la recepció. Els jocs com el futbolí, billar, joc d’aire, etc. tenen un cost de 0’50€ o 1 €. El pim pom és gratuït.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVES

Totes les cancel·lacions es poden dur a terme fins 15 dies abans del dia reservat exceptuant la temporada extra. En cas de no disposar d’aquest temps i si l’anul·lació no ens ha donat pèrdues, es guarda per a una nova estada dins d’un plaç d’un mes i amb les mateixes condicions.

Itzulia eta dirua itzultzea

Totes les bestretes de les reserves cancel·lades dins de la data límit establida en la cancel·lació de reserves seran retornades dins d’un període màxim de dues setmanes. No retornem bestretes en temporada extra (Agost, Setmana Santa i Cap d’Any), mirar fulletó dels Preus i Temporades.

Segurtasun eta babes erosleei

Tots els cobraments es realitzen a través d’una passarel·la de pagament segura Redsys.

ENVIAMENTS, PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DATES

En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i el seu reglament, Càmping Vall de Ribes els informa que les seves dades personals seran tractades i incorporades als nostres sistemes informàtics i documentals, dels quals és titular aquesta empresa. Si volen, poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei, adreçant un escrit amb la fotocòpia del DNI a Càmping Vall de Ribes, Ctra. de Pardines km 0,5 17534 – RIBES DE FRESER (Girona) edo e-mail bidez info@campingvallderibes.com

Aquest missatge va dirigit, de manera exclusiva, al seu destinatari, i conté informació confidencial i privilegiada. En cas de rebre aquest missatge per error, preguem que ens ho comuniqui de forma immediata mitjançant resposta per correu electrònic, o a través del telèfon 972 72 88 20, i procedeixi a la seva eliminació.