FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

 

Hi ha horari d’entrada i sortida?

Sí, l’hora garantida per realitzar el check in o entrada és a les 16h i l’hora de sortida és abans de les 11h del matí. Per a més informació consultin els nostres termes i condicions.

 

Es pot sortir més tard?

Sí, sempre que la disponibilitat ho permeti i pagant un suplement de 10€ en total, es pot sortir fins a les 17h, sempre que recepció no indiqui el contrari.

 

Té horari la recepció del càmping?

Sí, l’horari d’estiu i temporada alta o extra és de 9 a 14h i de 16 a 20h. L’horari la resta de l’any és de 9 a 13h i de 16 a 18h. El telèfon és operatiu per qualsevol emergència les 24h.

 

Quina és la política de devolució de la bestreta?

Si per algun motiu aliè heu de cancel·lar o ajornar la vostra estada i ja heu formalitzat la reserva a través d’una bestreta, es retorna immediatament si la cancel·lació es realitza en 15 dies d’antelació o, en cas de no disposar d’aquest temps i si no ens ha donat pèrdues, la guardem per a una nova estada dins un plaç d’un mes i amb les mateixes condicions. En temporada extra (agost, pasqua i cap d’any) no realitzem devolucions. Podeu consultar els nostres termes i condicions.

 

Hi ha alguna normativa que el client ha de seguir?

Sí, hi ha normes per als clients. Les normes s’entreguen a l’entrada i el client té el dret i el deure de conèixer-les i respectar-les. En cas de no respectar les normes del càmping, ens reservem el dret de cobrar una penalització de fins a 50€.

 

De quina mida són els llits?

Els dobles de 1,50cm i els individuals de 90cm, el sofà llit també és doble (caben dues persones.)

 

Hi han mantes?

Sí, hi han mantes, coixins i coixineres netes.

 

Puc portar la meva mascota?

En els habitatges que admeten mascotes pot entrar un màxim d’una mascota. Per motius de civisme, seguretat i higiene els gossos han d’anar lligats dins de tot el recinte.

 

Quin és l’equipament dels allotjaments?

L’equipament està degudament explicat a cada pàgina de l’allotjament triat per llogar: Bungalou Taga, Bungalou Puigmal o Mòbil Home.

 

Hi ha barbacoes?

Sí, dins del recinte del càmping disposem de dues àrees de barbacoes comunitàries, gratuïtes per als clients. El carbó l’ha de portar el client.