XIV FIRA DE LA CERVESA ARTESANA I DEL REBOST DE PARDINES

Ja fa 14 anys que durant la tardor se celebra a Pardines la “Fira de la Cervesa Artesana i del Rebost de Pardines”.

Aquest any la Fira tindrà lloc el proper dia 13 d’octubre i com no podia ser d’altra manera, començarem la jornada amb una bona caminada popular organitzada pel “Centre Alpí Vall del Segadell” a les 9h del matí a la Plaça del Pedró. El recorregut serà el següent: Pardines – el Tos – els Clotells – camp del Met – pla d’Aranyes – camí dels dipòsits – Pardines que compta amb 7,3 km i un desnivell acumulat de 470 m. Podeu trobar més informació a la pàgina web del CAVS.

En acabar es ralitzarà una cercavila pels carrers de la Vila amb els Grallers i Gegants de Sant Joan de les Abadesses i a les 11:00 es farà un Tast de 6 cerveses a càrrec del somelier Marc Capdevila Serra.

Les places són limitades, les inscripcions es realitzen enviant un e-mail a la següent adreça de correu electrònic: firadelacervesa@gmail.com

El preu del tast és de 15€ per persona.

En el concurs per a escollir la millor cervesa de l’any 2018 participen les Cervesseries:

Us animem a pujar, degustar-les i votar per la que per vosaltres és la millor cervesa de l’any.

A més, podreu degustar i adquirir productes artesans propis del rebost tradicional català, com són: embotits, formatges, herbes remeieres i culinàries, flams, etc. Artesans majoritàriament de la nostre comarca del Ripollès.

Tota la fira estarà animada amb música tradicional catalana. Alguns dels grups convidats en són d’una banda els Rusties, els quals ens oferiran un concert vermut abans del tradicional dinar popular, els Randallaires que amenitzaran la tarda i finalment el cantant Marcel Marimont per fer la cloenda de la Fira al Bar Can Manel.

A més, enguany també podrem tornar a gaudir dels balls tradicionals catalans a càrrec de l’Esbart Dansaire Eudald Coma de Ribes de Freser.

Pel què fa al dinar popular, el menú consistirà en: 1er) Plat d’embotits de la Vall, 2n) Plat de fideus a la cassola, 3r) Postres de flam de mató. Pa i aigua. Per un preu de 10€ per persona.

Des de l’organització fan una crida a totes les persones que es vulguin quedar a dinar, i que reservin el seu tiquet trucant al telèfon: 972727390 o bé al 972727027.

 

Tast de cerveses -2018