Motorhomes and vans

Autocaravanes i furgonetes. Atura’t al Pirineu

 

IMPORTANT: ONLINE RESERVATIONS ARE ONLY ACCEPTED. -WE DO NOT TAKE RESERVATIONS BY PHONE.

 

Campsite Vall de Ribes has a special area designed for motorhomes vans and camping vans at the entry of the campsite.

Com que el nostre càmping es troba a dalt d’un turó, les vistes són immillorables. La carretera ens queda a sota, de manera que els pocs cotxes que hi passen no se senten.

We quickly drinking water for homes and special place for gray water, chemical toilet, showers, toilets, sinks for washing dishes, washing machine, dryer, barbecues, drinking fountains, playground area, swimming pool pool and restaurant.

IMPORTANT: ONLINE RESERVATIONS ARE ONLY ACCEPTED.

IMPORTANT: ONLINE RESERVATIONS ARE ONLY ACCEPTED.

You can check prices here: Camping_Prices

You might also read our Terms & Conditions and any questions our FAQS

El nostre càmping és ideal per a tots aquells que busquin tranquil·litat absoluta, estem lliures de contaminació sonora i la qualitat de l’aire és excel·lent. Idoni per a qui vulgui passejar pel Puigmal, la Vall de Núria o Ulldeter.

La Vall de Ribes, situada als Pirineus axials, és una subcomarca natural del Ripollès i n’ocupa l’extrem NO. Llinda al N amb el Conflent i la Cerdanya, i a l’W amb el Berguedà. Els seus límits segueixen la carena fronterera amb França que va des del Puigmal (2911 m) fins al puig de Bastiments (2883 m), passant pel pic de Segre (2843 m), el pic de Finestrelles (2828 m), el puig d’Eina (2789 m), el pic de Noufonts (2861 m), el pic de Noucreus (2799 m), i el pic de l’Infern (2869 m). Comprèn les valls de Núria, Pardines i Toses i forma part de l’extensa conca del Ter, de la què els rius Freser i de Núria són emissaris.

La important alçada dels cims ha originat uns vessants escarpats enmig dels quals s’ha encaixonat la xarxa hidrogràfica tot excavant congostos com les gorgues del Freser i les de Núria; aquestes últimes són especialment atractives perquè tenen una llargada de més de 3 km, fins que el riu s’ajunta amb el Freser. Això explica la dificultat d’accés que des de sempre ha tingut el santuari de Núria.

And Overnight Stay

Leveled parcels with gravel and grass near the services building.

The area has:
– Potable water supply.
– Drain gray water and chemical toilet.
– Electrical connection.

Special prices for overnight.