FAQS

Preguntes freqüents

HI HA HORARI D’ENTRADA I SORTIDA?

Sí, l’hora garantida per realitzar el check in o entrada és a les 16h i l’hora de sortida és abans de les 11h del matí. Per a més informació consultin els nostres termes i condicions.

ES POT SORTIR MÉS TARD?

Sí, sempre que la disponibilitat ho permeti i pagant un suplement de 10€ en total, es pot sortir fins a les 17h, sempre que recepció no indiqui el contrari.

TÉ HORARI LA RECEPCIÓ DEL CÀMPING?

Sí, l’horari d’estiu i temporada alta o extra és de 9 a 14h i de 16 a 20h. L’horari la resta de l’any és de 9 a 13h i de 16 a 18h. El telèfon és operatiu per qualsevol emergència les 24h. Al Whatsapp no es respon en temps real.

QUINA ÉS LA POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ DE LA BESTRETA?

Podeu consultar els nostres termes i condicions.

HI HA ALGUNA NORMATIVA QUE EL CLIENT HA DE SEGUIR?

Sí, hi ha normes per als clients. Les normes s’entreguen a l’entrada i el client té el dret i el deure de conèixer-les i respectar-les. En cas de no respectar les normes del càmping, ens reservem el dret de cobrar una penalització de fins a 50€.

DE QUINA MIDA SÓN ELS LLITS?

Els dobles de 1,35cm i els individuals de 90cm, el sofà llit també és doble (caben dues persones.)

HI HAN MANTES?

Sí, hi han mantes, coixins i coixineres netes.

PUC PORTAR LA MEVA MASCOTA?

En els habitatges que admeten mascotes pot entrar un màxim d’una mascota (suplement 9€ per nit). Per motius de civisme, seguretat i higiene els gossos han d’anar lligats dins de tot el recinte.

QUIN ÉS L’EQUIPAMENT DELS ALLOTJAMENTS?

L’equipament està degudament explicat a cada pàgina de l’allotjament triat per llogar: Bungalou TagaBungalou Puigmal o Mòbil Home.

HI HA BARBACOES?

Sí, dins del recinte del càmping disposem de dues àrees de barbacoes comunitàries, gratuïtes per als clients. El carbó l’ha de portar el client.

Per motius de seguretat, no es poden fer barbacoes a la nit.

A l’hivern fins a les 17 h i a l’estiu fins a les 21 h.

QUAN ES RETORNA LA FIANÇA?

La fiança es retorna en un termini màxim de 7 dies.